مشاوره و طراحی
موضوعات مرتبط با سیستم های محافظت در برابر حریق در3 بخش جلوگیری از وقوع حریق، پیشگیری از توسعه حریق و مقابله با حریق دسته بندی می شود. تیم طراح در طراحی سیستم های حفاظت در برابر حریق، با شناخت کامل از جزییات فنی دسته بندی فوق و با ارائه یک طرح جامع و استاندارد از اجرای سیستم حریق ساختمان، از خطرات ایجاد حریق جلوگیری می نماید.
امروزه استفاده از سیستم های هوشمند حفاظت در برابر حریق دراماکن خاص و مراکز صنعتی، تجاری و مسکونی به امری ضروری تبدیل شده است. استفاده صحیح از تجهیزات تشخیص و مقابله با حریق تا بخش زیادی از خسارتهای جانی و مالی جلوگیری خواهد کرد. انتخاب یک سیستم مناسب حفاظت در برابر حریق مانند سیستم اعلام حریق آدرس پذیر و یا سیستم اعلام حریق متعارف و یا انواع دیگر بر اساس نوع سازه ساختمان، کاربری ساختمان و قوانین در نظر گرفته خواهد شد.
موضوعات مرتبط با سیستم های حفاظت در برابر حریق در3 بخش جلوگیری از وقوع حریق، پیشگیری از توسعه حریق و مقابله با حریق دسته بندی می شود. تیم مشاوره و طراحی پروژه سیستم های حفاظت در برابر حریق، با شناخت کامل از جزییات فنی دسته بندی فوق و با ارائه یک طرح جامع و استاندارد از اجرای سیستم حریق ساختمان، از خطرات ایجاد حریق جلوگیری می نماید.
تجهیزات اعلام حریق در 3 بخش تجهیزات تشخیص حریق یا همان دتکتورهای حریق، تجهیزات اعلام حریق یا آژیرها و فلاشرها و در نهایت مرکز کنترل حریق یا پنل مرکزی حریق که ارتباط بین دتکتورها و تجهیزات دیگر را مهیا می سازد، تعریف می گردد.
طراحی سیستم های اعلام حریق نیز در 3 حالت سیستم های متعارف، هوشمند آدرس پذیر و بدون سیم(وایرلس) انجام می پذیرد. هر کدام از دسته های فوق نیزقابلیت دستی و خودکار را دارا می باشد.
سیستم های متعارف از قدیمی ترین سیستم های اعلام حریق بوده که البته با گذشت زمان هنوز طبق موقعیت و شرایط ساختمان و نیازهای مربوطه در برخی از مکانها مورد استفاده قرار می گیرد. این سیستم بصورت آنالوگ و غیر دیجیتال می باشد
در سیستم های آدرس پذیر هوشمند نیز هر یک از دتکتورها و شستی ها دارای یک آدرس منحصربفرد می باشند که درهنگام وقوع حریق، از طریق تابلوی کنترل مرکزی، هر کدام از دتکتورها و شستی ها قابل شناسایی بوده و محل دقیق آلارم حریق و یا خطای آن را شناسایی می کند. در سیستم های آدرس پذیر، تشخیص حریق از طریق حالت های دود، حرارت و شعله انجام می پذیرد.
سیستم های اعلام حریق بدون سیم یا وایرلس نیز از سیستم های جدید و موثر سیستمهای حریق می باشد. این سیستم ها از طریق ارتباطات رادیویی، دتکتورهای دود و تجهیزات دیگر را به کنترل کننده ها متصل می سازند.
همچنین انواع روش های اطفاء حریق از طریق کپسول دستی، اطفاء صنعتی آب و کف، اطفاء صنعتی آب اسپرینکلر، جعبه آتش نشانی و سیستم اطفاء اتوماتیک گازی انجام می شود.
سیستم های اطفاء حریق اتوماتیک را می توان به بخش های زیر تقسیم نمود:
شرکت مُدامکار با بیش از 40 سال سابقه و بعنوان قدیمی ترین شرکت فعال در زمینه مهندسی سیستمهای هوشمند حفاظت در برابر حریق و مجری سیستمهای ایمنی و آتش نشانی (اعلام و اطفاء حریق اتوماتیک)، مشاوره و طراحی پروژه های متعدد در سطح کشور را بر عهده داشته است. مُدامکار با بهره گیری از دانش روز دنیا، خدمات مشاوره ای سیستم های اعلام و اطفا حریق را بر اساس استانداردهای بین الملی این حوزه به مصرف کنندگان محترم ارائه می نماید.